Співачка Лоліта Мілявська поділилася архівним відео, на якому майбутній президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп висловлює їй подяку за виступ.

Відповідний ролик зірка естради виклала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Містер Трамп ще не був президентом величезної країни. Я співала в його казино в Атлантік-Сіті і він, як дуже гостинний Господар, завжди особисто дякував всіх артистів. Не впевнена, що це саме мені сказано, але після концерту я точно з ним спілкувалася). Розбираю архів далі", - йде мова в оригінальному повідомленні.

Дональд Трамп, gettyimages
Дональд Трамп, gettyimages

На записі можна почути, що Трамп називає Лоліту Мілявську дуже талановитою особою, і що він справді полюбив її виступ. "Дякую, Лола", - завершує звернення Трамп.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Лоліта Мілявська не зазначила, коли саме був зроблений запис.

Підписники зірки дуже зраділи архівному відео.

"Ви заслуговуєте цих слів подяки, ви божественна 😍🔥❤️", - написала одна користувачка Instagram.

"Боже ви заслуговуєте цих слів 😘😍😍❤️люблю вас дуже сильно, душа моя", - йде мова в іншому коментарі.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше 56-річна Лоліта з голими грудьми показала, як миє унітаз, витівка переплюнула навіть Волочкову.

Як повідомляв портал "Знай.ua", пристаркувата Лоліта без штанів показала чоловікам, як потрібно робити приємно жінкам - "Головне з посмішкою".

Також "Знай.ua" писав, що Лоліта "загуляла" з натовпом чоловіків і алкоголем на Новий рік: фанати не можуть відійти від шоку, відео.