Актриса Хонор Блекман померла у віці 94 років. Вона була однією з найяскравіших актрис, яка знімалася у фільмах про Джеймса Бонда.

У повідомленні підкреслюється, що її смерть не пов'язана з пандемією коронавіруса, яка зараз забирає тисячі життів по всьому світу. Актриса померла через природної старості в своєму будинку в оточенні рідних.

Ось як про це розповіли її родичі: "З великим смутком ми змушені повідомити про смерть Хонор Блекман. Вона мирно померла в своєму будинку в Льюіса в оточенні родини. Вона поєднувала в собі всі якості: розум і красу, талант і працьовитість. Шалено шкода, що світ втратив такої людини".

Хонор Блекман, скріншот відео
Хонор Блекман, скріншот відео

Фільм про Бонда з її участю вийшов в 1964 році і називався "Голдфінгер".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Хонор Блекман, скріншот відео
Хонор Блекман, скріншот відео

Раніше повідомлялося, що у віці 95 років помер російський драматург і письменник Леонід Зорін. Як повідомила його вдова Тетяна Поспєлова, причиною трагедії стала зупинка серця у діяча мистецтва у поважному віці.

Леонід Зорін (настощего прізвище Зальцман), будучи драматургом створив понад 50 п'єс, найвідоміші з яких — “Друзі і роки”, “Варшавська мелодія”, “Покровські ворота”. Також Зорін був популярним прозаїком.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, майже 500 людей лікували коронавірус спиртом і померли.

Як повідомляв Знай. ua, Філіп Кіркоров показав фото покійної мами і вразив її схожістю з донькою.

Також Знай. ua писав, що помер знаменитий драматург і сценарист.