Відома американська журналістка, політичний експерт і оглядач телеканалу ABC News Кокі Робертс пішла з життя у віці 75 років.

За інформацією сайту телеканалу АВС, причиною смерті майстра пера стали ускладнення від раку молочної залози. Робертс, за визнанням колег, була справедливо названа "справжнім піонером в галузі журналістики", пише портал "Політека".

Співробітники говорять, що вона провела безліч інтерв'ю, які відзначалися глибоким аналізом і вдумливим підходом. Кокі тричі ставала лауреатом престижної премії "Еммі" і була названа однією з найвидатніших жінок в історії телебачення. Робертс була удостоєна честі потрапити до Залу слави, а також отримала звання "Живої легенди".

"Доброта, щедрість, гострий розум і вдумливий погляд Кокі на важливі питання дня зробили ABC кращим, а всіх нас — кращими журналістами", - повідомив президент ABC News Джеймс Годстон.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, убив колишню на очах у матері: моторошні подробиці резонансного злочину в Києві.

Як повідомляв Знай.uа не перша втеча: в київському санаторії "загубили" дитину, копи збилися з ніг.

Знай.uа писав, зірка "Хмарного атласу" пішла з життя, фанати вбиті горем: їй було всього 16.