Лоліта Мілявська ніколи не дозволяє нудьгувати своїм шанувальникам. Навіть зараз, в епоху інформаційного вакууму, епатажна виконавиця знайшла, чим здивувати своїх фанатів. Лоліта знову продемонструвала свій рідкісний талант – змусити своїх шанувальників впустити щелепи через одну фотографію.
У мережі з'явилося свіже фото Мілявської, де вона в провокаційному, обтягуючому костюмі тілесного кольору. Крім того, на фотографії видно, що Лоліта дуже сильно схудла. Соціальні мережі вражені тим, як їй вдається настільки шикарно виглядати в свої роки. І дійсно, Мілявська у свої 56 виглядає краще деяких “зірок”, яким ледь виповнилося 30.

Фотографія була зроблена під час зйомок шоу “Вечірній Ургант”. “У гостях у Івана приміряла костюмчик для Крокусу. По-моєму, я – шикарна тітка” - написала співачка у своєму Instagram.

Соціальні мережі захоплені свіжої фотографією Лоліти, і повністю згодні з тим, що вона виглядає просто приголомшливо.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 56-річна Лоліта з голими грудьми показала, як миє унітаз, витівка переплюнула навіть Волочкову.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Лоліта без штанів показала чоловікам, як потрібно робити приємно жінкам - "Головне з посмішкою".

Також Знай.uа" писав, що Лоліта "загуляла" з натовпом чоловіків і алкоголем на Новий рік: фанати не можуть відійти від шоку, відео.