Як відомо, знаменита російська тенісистка та дружина популярного співака Енріке Іглесіаса Анна Курнікова активно раніше вела власну сторінку в Instagram та іноді опубліковувала цікаві фотографії. Так, цього разу знаменитість приємно шокувала своїх підписників, бо після тривалої тиші оприлюднила знімок, на якому вона нарешті показала свою маленьку доньку – Машу.

На ньому усміхнена матуся тримає дитину на руках, яка одягнута в смугастий фартушок, скоріше за все, зйомка проходила вдома на кухні – у процесі годування дитини.

Анна Курнікова та Енріке Іглесіас
Анна Курнікова та Енріке Іглесіас

Варто зауважити, що у мережі знімок викликав бурхливе захоплення – фанати засипали його коментарями, що донька дуже схожа на свого зіркового татуся,, а тож тисячами лайків.

До слова, раніше і сам татусь Енріке Іглесіас "підірвав" мережу зворушливим відео з малятком. Тоді він показав, як танцював з дівчинкою на руках.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Енріке Іглесіас і Анна Курнікова вперше показали новонароджену доньку, щасливі кадри.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Енріке Іглесіас та Анна Курнікова стали батьками втретє, що відомо про малюка.

Також "Знай.ua" писав, що Енріке Іглесіас загорівся в московському дворі.