Відома українська співачка Ірина Білик активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно 50-річна знаменитість, яка відсвяткувала ювілей 6 березня, виставила яскраве фото, ставши героїнею обкладинки глянцю "Добрые советы" за травень-місяць. Так, артистка дала відверте інтерв'ю, розповівши про нелегкий шлях до успіху і про те, як залишатися у хороших відносинах з колишніми. Також Ірина, позуючи в неоново-жовтому піджаку, сорочці в тон і білому капелюшку, зазначила, що будь-яке розставання з чоловіком може бути дуже продуктивним, адже це шанс стати краще хоча б для себе. Варто відзначити, що виконавиця з 2015 року одружена з фотографом і продюсером Асланом Ахадовим, разом пара виховує сина Табриза.

Я вважаю, що будь-яке розставання має жінку окриляти: це шанс змінитися на краще А ви як вважаєте?
, - поділилася думками Білик. Фолловери не пройшли повз: "Бувало по-всякому🙃🤔☺️", "Варіанта два або..... або.... кожен вибирає сам, але і у кожного своя доля🙏🏻", "Це точно 👌", "❤️❤️❤️ думаю,так, все вірно! Тільки сильні так думають і діють!я з вами❤️❤️❤️", "Якщо йти від зворотного, то що б бути постійно окриленим, треба постійно розлучатися? 😁".

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.