Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість висловила своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, через який більшість країн світу, в тому числі Україна, оголосили карантин, закликаючи прихильників сидіти вдома. Так, артистка взяла участь в цікавому челленджі #pillowchallenge, суттю якого є приміряти подушку або ковдру замість сукні. Леся позувала в довгому білому вбранні з теплої ковдри, закріпивши цей шедевр масивним поясом.

Що чути з приводу Каннського кінофестивалю?😆
, - пожартувала Нікітюк. Фолловери залишилися в захваті: "Хто подушки приміряє, хто ковдру 😂😂😂. Що далі буде😁?", "На червону доріжку терміново цю богиню 🤩", "В ковдрі спекотно 😂", "Перевід челленджу на новий рівень? Дуже незвично і жіночно❤️🙌🏼", "Леся, вам прям дуже йде це одяльце 😍🚀", "Агонь😂😂", "Каннський фестиваль відмовився виходити в онлайн😂🎀", "Ух яка❤", "Бомбічний образ💣", "Дуже гарне плаття hand made😍😂", "В такому вбранні в Каннах буде дуууже жарко😂", "Леся Іванівна готова???🤣🤣🤣", "Карантино стайл 🔥🔥🔥", "Найкраща😻", "Леся – ти багіня❤️🔥", "😍🔥Леся, вогонь!!!!!".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що груди Никитюк ледь не випала з платтячка.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.

Теги: