Популярна американська телезірка і бізнес-вумен Кортні Кардашян, яка є старшою сестрою відомої світської левиці Кім Кардашьян, часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram. Так, в цей раз зоряна красуня показала жаркий кадр, на якому позує у відвертому образі.

Як видно, Кортні відображена в красивій кімнаті, спершись на рояль. На ній витончене відверте плаття смарагдового кольору з пікантними вирізами на талії. Цей наряд підкреслив струнку фігуру зірки і оголив зону декольте. Волосся моделі розпущені, а на обличчі легкий макіяж, вона млосно дивиться в камеру. У підписі до світлини Кардашьян написала: "ABCDEFG goodbye". А фанати кинулися обговорювати фото, засинаючи зірку компліментами в коментарях до публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Кортні Кардашян прикрасила тіло "голою" сукнею українського дизайнера.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що сестрички Кардашьян зганьбилися на червоній доріжці.

Також портал "Знай.ua" писав, що старша Кардашьян переплюнула сестричок.