Четвертий сезон реаліті Нового каналу "Від пацанки до панянки" на Новому каналі не перестає дивувати. Так, учасницям дають несподівані і невластиві леді випробування і додають нових учасниць.

Після майже місяця на проекті колектив учасниць приєдналася Катя Большакова. Хоча учениці і не зраділи новенької конкурентці, але прийняли її у своїй колектив.

Однак на шляху до фіналу учасниць чекає ще одна несподіванки. Заступник директора Школи леді Катерина Виноградова повідомила, що наступного тижня прийде нова учасниця.

"Від пацанки до панянки", фото: пресслужба Нового каналу
"Від пацанки до панянки", фото: пресслужба Нового каналу

"Не розслабляйтеся! Це правило, яке ми щодня повторювали ученицям Школи Леді, і про яке вони згадають спочатку 9-го тижня навчання, – заінтригувала Катерина Виноградова. – Адже після того, як повернули Владу Роговенко, дівчатка були впевнені, що таким складом вони і будуть вчитися, принаймні, ще сім днів. Не тут-то було! В Школу леді прийде не просто нова дівчинка. Це буде "бомба".

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, экс-модель і учасниця "Від пацанки до панянки" зізналася в наркотичних "прогулянках" та лікуванні алкоголем.

Як повідомляв Знай. ua, "пацанку" вигнали з проекту після скандальних витівок.

Також Знай. ua писав, що алкоголь підкосила героїнь шоу "Від пацанки до панянки", доведеться носити гіпс.