Книга під подушкою, шпаргалка під п'ятою, долоні в куркулі. В які прикмети, щоб успішно скласти іспит, ви вірите?

Звичайно, не потрібно покладатися тільки на магію. Все ж краще добре вивчити предмет! Але зізнайтеся, іноді хотілося себе "заспокоїти" і "додати впевненості", зробивши шпаргалку?!

Наприклад, як це робив співак Артем Пивоваров. Про що зараз він згадує з посмішкою.

– Батьки мені казали, що для успішної здачі іспиту потрібно якийсь дріб'язок покласти у взуття, – розповідає артист Новому каналу. – З монетами ходити було незручно, а ось зі шпорою – комфортно. Але звідти її важко було дістати, тому доводилося писати відповіді "з голови". Я завжди готувався до іспитів, а шпаргалка виконувала функцію устілки (посміхається).

Артем Пивоваров, фото Новий канал
Артем Пивоваров, фото Новий канал

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Артем каже, що він взагалі не вірить у прикмети і забобони.

– Перед концертом я тільки розспівуюся, – розповідає хлопець Новому каналу. – Спілкуюся з музикантами і налаштовую їх на гру. Іноді можу помедитувати. Вважаю, що у відповідальні моменти треба покладатися тільки на себе. Адже результат залежить від того, як кожний виконає свої функції.

Артем каже, що він відповідальна людина. Тому на сцену виходить, навіть коли погано себе почуває.

– Виступав з температурою 38, – розповідає хлопець. – І з розладом шлунку, і з тріщиною в нозі. Артист – це в першу чергу робота для публіки. Ти повинен віддаватися і ділитися своєю енергією. Ось справжнє призначення співака незалежно від стану здоров'я.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, студія шоу "Хто проти блондинок?" перетворилася на танцпол. В ритм музики рухалися всі блонди, зірковий учасник Артем Пивоваров і ведуча Леся Нікітюк.

Як повідомляв портал Знай.uа, Сергій Бабкін похвалився новою навичкою, тепер і стиліст не потрібен.

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Дантес порадив хороший спосіб зміцнити відносини на карантині навіть без сексу.