Літо відомий український співак Артем Пивоваров проводить цілком в роботі. “Стихійний” артист готує до випуску новий альбом.

Як розповів Пивоваров “Знай.uа”, написані нові пісні, але ще не готові всі аранжування. Альбом буде називатися “Земний”. Нагадаємо, що попередні студійні альбоми зірки мали назву “Стихія вогню”, “Стихія води”, “Океан”, “Космос”.

“Я готую альбом на осінь. Буду все літо працювати. Ще готуємо сольний концерт у листопаді”, - поділився співак.

16 листопада Артем Пивоваров виступить у столичному клубі Atlas з сольним шоу. Це, за його словами, буде музичний екшн: живий, видовищний, адреналіновий.

Афіша концерту

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Їхати кудись за кордон на відпочинок співак поки що не планує.

“Мені достатньо кілька днів для того, щоб перезавантажитися. Я не люблю пляжний відпочинок, тільки активний. Люблю походи в гори. Не люблю лежати тюленем. Я вважаю, що є багато гарних місць, які можна побачити. Щоб це зробити, потрібно рухатися. У нас дуже багато класних місць навіть під Києвом, куди можна виїхати”, - розповів Пивоваров.

Говорити про особисте життя співак навідріз відмовляється.

“Це секрет. Не коментую. Я люблю жінок: бабусю свою люблю, маму! Я скучив за батьками. Поїду найближчим часом побачитися з ними і відпочину як раз. Я з Вовчанська Харківської області. Там дуже класні види, ліси, річки. Є можливість перезавантажитися”, - зазначив артист.

Зірки змагалися з зомбі в грі

Нагадаємо, раніше Пивоваров поділився емоціями після занурення у світ віртуальної реальності. Співак разом з колегами по сцені зіграли в гру, в якій довелося боротися з нашестям зомбі.

“Я люблю відеоігри. Для мене кожне занурення - це свого роду дитячий особливий досвід. Класна картинка. Передається здорово атмосфера. Локації, куди ти переміщаєшся, наприклад, захід, виглядає максимально реалістично. І тобі хочеться подовше затриматися в тому чи іншому місці. На те вона і віртуальна реальність, а не просто гра в приставку. Це колосальна різниця”, - поділився Пивоваров.

Також “Знай.uа” публікував топ-7 найзавидніших молодих холостяків України - Пивоваров у списку!

Як повідомляв портал “Знай.uа”, хореограф-постановник Олена Шоптенко відверто розповіла про зміни після народження сина. Вона зізналася, що стала більш сентиментальною.