Популярна американська телезірка і бізнес-вумен Кортні Кардашян, яка є старшою сестрою відомої світської левиці Кім Кардашьян, часто радує публіку яскравими публікаціями у своєму Instagram. Так, в цей раз зоряна красуня показала жаркий кадр, на якому позує у відвертому образі.

Як видно, Кортні відображена в кімнаті з теплим світлом, вона з'явилася перед камерою в довгому помаранчевому платті на гудзиках, яке розстебнула до грудей, оголивши живіт і засвітивши темні трусики. Її довге волосся розпущене і спадають на плечі, а на обличчі легкий макіяж, вона млосно дивиться в камеру, спопеляючи поглядом. Кардашьян не підписала цей пікантний кадр, залишила тільки відмітку сторінки свого проєкт. А фанати кинулися обговорювати фото, засинаючи зірку компліментами в коментарях до публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Кортні Кардашян прикрасила тіло "голою" сукнею українського дизайнера.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що сестрички Кардашьян зганьбилися на червоній доріжці.

Також портал "Знай.ua" писав, що старша Кардашьян переплюнула сестричок.