Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка вже давно живе і будує кар'єру в Росії, часто радує публіку новинами про своє життя в Instagram. В цей раз знаменитість здивувала публіку милим пляжним фото, яким вирішила розбавити карантин. Нещодавно зірка розповідала, що закрилася на самоізоляцію і багато часу проводить з дочками.

На новому жаркому фото Світлана позує в цікавій позі – вона стоїть на колінах на білому пісочку і випрямила спину. На ній спокусливий злитий купальник малинового відтінку, який вигідно підкреслив ідеальні форми. Волосся співачки трохи розпатлане вітром, на очах темні окуляри, а в руках вона тримає екзотичний коктейль. У підписі до фото Лобода написала: "Давай помріємо… Коли закінчиться карантин і відкриють кордони, чого б тобі хотілося найбільше? Я хочу побачити море. А ти? Пиши, прогнозуємо себе".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, поки в Україні паніка через коронавірус, Лобода анонсувала тур по батьківщині.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лобода показала свої викрутаси, не соромлячись камери.

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода на відпочинку влаштувала еротичну гімнастику, Волочковій є чому повчитися.