Як відомо, інтерес до співачки Тіни Кароль та не менш відомого Дана Балана підігріває не тільки їхня творчість, але й чутки, які ходять навколо них. Довгий час обговорювалися залицяння Балана до Кароль на телешоу "Голос", де вони були суддями. А пізніше фанати і зовсім заговорили про їхні "секретні" стосунки, а наразі керівник управління Big Entertainment Shows 1+1 media Володимир Завадюк ще більше шокував прихильників знаменитостей.

Так, він запевнив, що Балан та Тіна мають дійсно роман та вже помалу перестають його приховувати, розповівши цікаву історію:

Фото Instagram Тіни Кароль
Фото Instagram Тіни Кароль

"Ми обговорювали суперфінал з тренерами. І тут Дану хтось подзвонив у двері і Тіна каже: "Дан, хто це? Хто до тебе прийшов?". Після цього Дан каже: "Тіночка, не хвилюйся, все добре, ти у мене тільки одна". І тут звучить голос Олексія, який каже: "Та перестаньте, адже ви вже в одній квартирі, в одному будинку живете".

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тіна Кароль показала, як красень-син розважається будинку, мрія всіх батьків.

Як повідомляв Знай. ua, Дана Балана і Тіну Кароль засікли за інтимними ніжностями.

Також Знай. ua писав, що команда Зеленського не залишає в спокої Тіну Кароль з-за пандемії.