Популярна американська телезірка і бізнес-вумен Кортні Кардашян, яка є старшою сестрою відомої світської левиці Кім Кардашьян, часто радує публіку яскравими публікаціями у своєму Instagram. Так, в цей раз зоряна красуня показала жаркий кадр, на якому позує у відвертому вбранні.

Як видно, Кортні відображена в палаці на Сардинії, вона сидить на білому троні. На прогулянку красуня вийшла в спокусливому вбранні – на ній коротенькі блакитні шорти і сірий топ, поверх якого вона накинула білий піджак. Волосся моделі розпущені і недбало укладене, а на її обличчі легкий макіяж, вона загадково дивиться в камеру. Кардашьян не підписала свою фотографію, зате фанати почали активно обговорювати її нову публікацію, засинаючи зірку компліментами в коментарях до публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Кортні Кардашян прикрасила тіло "голою" сукнею українського дизайнера.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що сестрички Кардашьян зганьбилися на червоній доріжці.

Також портал "Знай.ua" писав, що старша Кардашьян переплюнула сестричок.