Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка вже давно живе і будує кар'єру в Росії, часто радує публіку новинами про своє життя в Instagram. В цей раз знаменитість здивувала публіку фотографіями з домашньої вечірки, яку влаштувала до дня народження дочки Євангеліни – дівчинці виповнилося 9 років.

На нових фото можна побачити, що свято проходило за сюжетом відомої казки про Гаррі Поттера. Єва на вечірку вбралася в "шкільну" форму Гоґвортсу з чарівної капелюхом і паличкою, а навколо було багато кульок, серед яких повітряна цифра 9. Світлана позує на фото з дочкою в чорних спортивних штанях і підкачаній білій футболці. У підписі до публікації Лобода написала: "Євка обожнює Гаррі Поттера, тепер і мама теж. Вечірка була в стилі". Фанати тут же кинулися обговорювати нові фото і вітати дівчинку з днем народження.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, поки в Україні паніка через коронавірус, Лобода анонсувала тур по батьківщині.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лобода показала свої викрутаси, не соромлячись камери.

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода на відпочинку влаштувала еротичну гімнастику, Волочковій є чому повчитися.