Популярна українська зірка Світлана Лобода, яка вже багато років виступає в Україні, часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Цього разу співачка виклала в мережу миле фото з двома подругами, одна з яких продюсер Лободи Нателла Крапівіна. Очевидно, Світлана побувала на світському заході, де і було зроблено це фото.

У світ артистка вийшла в стильному темному вбранні, яке складається з чорної блузки з білим коміром, поверх якої вона накинула чорний піджак оверсайз. На ногах Світлани шкіряні ботфорти, який досягають стегон і практично зливаються з такими ж шкіряними брюками. В руці Лобода тримає кокетливу сумочку, її волосся розпущене і трохи розпатлане, а на обличчі легкий макіяж і мила усмішка. У підписі до фото зірка написала: "Кіно Доміно... евакуація! #ледтронулся". Фоловери у захваті від нового фото зірки, її подружок завалюють компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.