Як відомо, досить скандальна російська співачка Лоліта Мілявська активно веде власну Instagram-сторінку та останнім часом активно радує фанатів різноманітними роликами.

Цього разу знаменитість оприлюднила чергове відео, на якому вона показала свою сивину та закликала фанатів не хвилюватися та не засмучуватися через карантин, який спричинений коронавірусом, що бушує по всьому світі.

Лоліта, фото: Instagram
Лоліта, фото: Instagram

"Мої дорогі підписники! Гарного всім психологічного стану! Ніякого розпачу! Ми рухаємося і разом тільки вперед. Кожен день ми думаємо і придумуємо, як будемо жити після випробування самоізоляціє і вимушеним не відвідуванням роботи! Згадуйте, що ще ви вмієте, крім основної діяльності! Не хвилюйтеся. Підтримуємо один одного добрим словом! Воно сьогодні має особливе значення!", - сказала вона.

Щодо користувачів соцмережі, то їм таке відео сподобалися, і ті завалили її теплими словами підтримки та зауважили, що вона просто неймовірна та прекрасна жінка.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 56-річна Лоліта з голими грудьми показала, як миє унітаз, витівка переплюнула навіть Волочкову.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Лоліта без штанів показала чоловікам, як потрібно робити приємно жінкам - "Головне з посмішкою".

Також Знай.uа" писав, що Лоліта "загуляла" з натовпом чоловіків і алкоголем: фанати не можуть відійти від шоку, відео.