У 7 випуску популярного кулінарного шоу "МастерШеф. Професіонали" учасники робили цукерки з супермаркетів, готували 12 традиційних святкових страв і билися на битві чорних фартухів. Про це повідомляє пресслужба СТБ.

МастерШеф. Професіонали, прес-служба СТБ
МастерШеф. Професіонали, прес-служба СТБ

Так, на битву чорних потрапили: Давид Даніелян, Євген Грибеник, Юхим Кравченко, Едуард Канарян, Микита Алімов та Володимир Чахмачан. Разом з ними за робочу поверхню встала суддя шоу Ольга Мартиновська, яка готувала в тих же умовах.

Під коробками-загадками учасники знайшли сміття, зокрема, риб'ячі та пташині голови, курячу шкіру, очистки від картоплі і моркви, стебла петрушки, бадилля від овочів. Для того, щоб зібрати з відходів ресторанну страву, судді дали 1 годину і 15 хвилин.

В результаті, Юхим приготував рибний рієт з карамелізованими овочами. Володимир зробив суфле з червоної риби з пюре з коренеплодів. Микита приготував варіацію сьорф-енд-тьорф. Едуард - форель з топінамбуром і рисовими чіпсами в сучасній подачі. Євген на одній тарілці подав два стартера з соусом з голів креветок і овочів. Давид приготував рибний рієт з креветочним біском і курячим чіпсом.

Популярні новини зараз
Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Грізні судді відзначили, що на цей раз страви всіх учасників були гідними та проєкт ніхто не залишив.

МастерШеф. Професіонали, прес-служба СТБ
МастерШеф. Професіонали, прес-служба СТБ

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що для читачів склали топ-5 найбільш смачних страв від відомого кулінара Євгена Клопотенко.

Як повідомляв портал "Знай.us", судді "Мастершеф. Професіонали" порахували дві страви учасника занадто простими.

Також "Знай.ua" писав, що учасників МастерШеф змусили готувати домашніх гусей та індиків з пір'ям.