Соня Євдокименко – 18-річна онука відомої артистки Софії Ротару. Дівчина живе і навчається в Нью-Йорку, займається музикою і обожнює яскраві фотосесії. Соня активний користувач Instagram, де часто радує шанувальників яскравими постами про своє життя. Так, в цей раз зоряна красуня виклала в мережу миле домашнє селфі, на якому з'явилася в незвичайному образі, а також показала свою затишну квартирку.

На новому фото Соня закарбувала себе сама на телефон у дзеркало. Вона присіла на білий диван у цікавій позі. Дівчина одягнена у цікавий небесно-блакитний костюмчик з короткою кофтою, яка оголила живіт, при цьому вона боса. Волосся моделі заховані за капюшоном, а на її обличчі легкий макіяж. У підписі до фото Соня поділилася думками про те, що не потрібно ускладнювати життя. Шанувальники в захваті від нового фото красуні, її засипають компліментами в коментарях до фото.

Коментарі під постом Соні
Коментарі під постом Соні

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, внучка Ротару вразила мережа красою, і отримала благословення від Лагерфельда.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що юна племінниця Софії Ротару позбавила користувачів сну пікантним фото.

Також портал "Знай.ua" писав, що внучка Ротару побувала в зимовій казці і підкорила всіх миловидним личком.