Відома українська співачка Аліна Гросу, яка минулого року вийшла заміж за російського бізнесмена Олександра Комкова та відгуляла розкішне весілля в Італії, часто ділиться з фанатами у соцмережі Instagram яскравими моментами з життя. В цей раз зоряна красуня здивувала фанатів новим фото, а в підписі до нього заінтригувала творчістю.

На новому фото, яке показала Аліна, вона позує в похмурому, але яскравому образі. Вона неначе сидить за гратами в якомусь незатишному приміщенні. Співачка прикрила очі, її волосся красиво укладені, вона прикрила очі, а на її обличчі вираз страждання. У підписі до кадру Гросу заінтригувала новим заняттям на карантині, а ще запитала фанатів, з яких пісень вони її пам'ятають. "Хлопців, що я все про кухні та кухні, на карантині є час для всього, в тому числі творити і творити, зараз цим і займуся", - написала Аліна.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала несподіваний талант, фанати у захваті.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Аліна Гросу приголомшила шанувальників неоднозначним заявою.

Також портал "Знай.ua" писав, що гаряча Аліна Гросу в леопардовій шубі згадала 90-ті, вийшло епічно.