Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram новий пост. Знаменитість висловила занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи прихильників дотримуватися карантину. Так, артистка виклала ніжну серію кадрів зі свіжої фотосесії, примірявши прозору блузку, чорну шапку і засвітила обручку з масивним дорогоцінним каменем на безіменному пальці, позуючи на тлі роялю.

1 чи 2? лаконічно поцікавилася Лорак

Фолловери не пройшли повз, проте більшість звернули увагу на каблучку і зачіску Кароліни: "У вас перука?", "Красива жінка!!!!! Але зачіска а-ля Кіркоров.... Не треба 😎😎😎", "Як Хюррем з таким перснем", "А вам у вашому віці ще цікаво уподоблятся неповнолітнім, щоб вам вибрали фото?", "А що за перстень на правій руці?", "Обручка 👍✌️", "Мені 1 більше подобається, хоча і друга дуже крута. Питання: на чому тримається капелюх? 😁", "Сама на себе не схожа".

Популярні новини зараз
Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.