Чоловік відомої української співачки, солістки гурту "Время и Стекло" Наді Дорофеєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість похвалився новим кліпом, досить голосно повернушвись в шоу-бізнес, а тепер вирішив спробувати себе і в ролі блогера. Так, артист розповівши українцям, як не розлучитися під час карантину через коронавірус COVID-19, адже багато пар не бувають разом настільки часто, як зараз.

Володимир встиг випустити вже чотири кулінарних ролика, приготувавши на першому смачний сніданок з омлету з козячим сиром і шпинатом коханій дружині, на другому - корисний супчик, на третьому - яблучну шарлотку, а на четвертому - сирники. Тепер же Дантес взявся за бананову запіканку, а дегустатором на цей раз замість Наді стала маленька донька рестораторів Міші і Даші Кацуріних, Саша. Також артист показав кілька способів, як посваритися на карантині з другою половинкою, якщо все раптом було занадто ідеально.

Сьогодні нарешті розповім Як Посратися На Карантині))) та й ще нова героїня!))) Посилання в описі профілю!!!
, - поділився радістю Дантес.

Фолловери не пройшли повз і почали жартувати: "Можна було б сказати за волосся, яке застрягає скрізь, але тут і до тебе можна докопатися😂", "Взяли все-таки дитину в оренду ?😂", "Бідна Надя 🙏😂 кращий випуск 🔥", "О боже яка мила😍", "Мала прикольна . Якби не знав що у вас немає дітей , подумав що ваша .", "Яка мила дівчинка😍".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, чоловік Дорофєєвої показав, як почати життя спочатку

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.