Популярна російська акторка театру і кіно Христина Асмус, яка прославилася роллю Варі у серіалі "Інтерни" і оскандалилася зйомками у фільмі "Текст", часто радує фанатів яскравими публікаціями у своєму Instagram. Цього разу дружина російського коміка Гаріка Харламова показала дивний похмільний фото, яким показала, як відсвяткувала день народження.

На новому знімку Христина з'явилася в дивному образі з "поплившим" обличчям. Вона сфотографувала себе сама, на знімку актриса розтріпана, з опухшим лицем, розмазаною тушшю на очах і розмазаною помадою на губах. У підписі до фото Асмус написала: "Спасибі вам за привітання! Ви чудові! Всім любов посилаю!". Фанати не залишили без уваги таку жартівливу публікацію акторки, її продовжують вітати з днем народження, і сміються над "похміллям".

Коментарі під постом Асмус
Коментарі під постом Асмус

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.