Шоу “Голос Країни” підходить до свого логічного завершення. Вже 26 квітня відбудеться Суперфінал, в якому буде оголошений переможець десятого сезону. Однак у цьому році останній концерт буде незвичайним. Творці шоу прийняли рішення змінити формат, щоб він відповідав усім вимогам карантину, діючого в Україні.
Продюсери шоу анонсували, що в цьому році у фіналі “Голос Країни” будуть використані сучасні технології і Digital-формат. Зрозуміло, всіх секретів розкривати не стали, тому фанати чекають останнього випуску десятого сезону з підвищеним інтересом.

"Голос країни", фото 1+1
"Голос країни", фото 1+1


Всі кошти, виручені від Суперфіналу-2020, підуть на користь українських медиків. Боротьба з коронавірусом у цей важкий час – головний пріоритет. Тому творці прийняли рішення пожертвувати всі гроші, отримані від голосування і реклами, для закупівлі необхідних засобів індивідуального захисту лікарів, а також обладнання для лікарень.
Умови голосування залишаться колишніми. Підтримати улюбленого учасника фанати зможуть за допомогою телефонного дзвінка, відправивши SMS-повідомлення або вибравши з його прізвищем у додатку 1+1 Video.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.