Анонімний вуличний художник Бенксі розписав графіті власну ванну кімнату. Зазвичай зірка британського мистецтва працює з вуличними об'єктами, але через карантин пересування людей обмежені - тож художник взявся за простір своєї квартири.

Фото своєї нової роботи Бенксі опублікував у соціальній мережі Instagram - вважається, що це єдиний більш-менш достовірний акаунт загадкового вуличного артиста.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

"Моя дружина ненавидить, коли я працюю з дому", - жартують у підписі до фотографії.

На знімках можна побачити ванну кімнату, яка розмальована характерними для творчості Бенксі щурами. Пацюки немов влаштували безлад у приміщенні: збили дзеркало, вичавили зубну пасту, забруднили унітаз.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Всього на фото можна нарахувати приблизно дев'ять гризунів.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше легендарний Бенксі потрапив на відео: таємницю століття розкрито - ось як виглядає загадковий художник.

Як повідомляв портал "Знай.ua", особистість таємничого художника Banksy розкрили за новими фото: він виступав у Києві.

Також "Знай.ua" писав, що таємничий художник Бенксі відкрив онлайн-магазин для обраних: товар вирішить, кому продатись.