Журналіст британського каналу ITV Роберт Мерфі знайшов у архівах телекомпанії запис інтерв'ю з молодим вуличним художником, який, можливо, є тим самим таємничим Бенксі.

На відео художник, обличчя якого приховано пов'язкою і кепкою, малює дитинв, яка складає з кубиків фразу Kill more. Пізніше Бенксі визнав цю картину своєю.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

"Я замаскований, тому що ти не можеш бути художником графіті, а потім виходити на публіку. Ці дві речі не поєднуються", — говорить художник на відео.

Джиммі Нейл

Варто відзначити, журналіст The Guardian Саймон Хаттенстоун був одним з небагатьох, кому пощастило взяти інтерв'ю у Бенксі. Він описував зовнішність художника як "щось середнє між Джиммі Нейлом і британським репером Майком Скиннером". За словами журналіста, Бенксі - це "чоловік, який прийшов на зустріч у джинсах і футболці, у нього срібний зуб, срібний ланцюг і одна срібна сережка у вусі".

Майк Скіннер

Якщо ж на відео дійсно Бенксі, то це перший і єдиний у світі запис за участю художника.

Нагадаємо, останні графіті таємничого художника Бенксі продали за шестизначну суму.

Раніше Знай.uа повідомляв, картина Бенксі самознищилась після продажу за рекордну суму.

Також Знай.uа писав, безглузді колекціонери зіпсували найгучніший перфоманс Бенксі.