Колишній агент і фотограф анонімного Бенксі опублікував ексклюзивні фото художника під час роботи. Про це повідомляє CNN.

Ні на одному зі знімків не видно обличчя найтаємничішого художника сучасності, але фанати нарешті змогли розглянути його силует. Варто відзначити, що ці фото лише підтвердили здогадки багатьох фанатів про те, що Бенксі - це музикант з групи Massive Attack Роберт Дель Най. Художник дуже схожий на Дель Ная зростом, зачіскою і статурою. У липні 2018 група виступала на фестивалі UPark в Києві.

Нагадаємо, журналіст британського каналу ITV Роберт Мерфі знайшов у архівах телекомпанії запис інтерв'ю з молодим вуличним художником, який, можливо, є тим самим таємничим Бенксі.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, творіння українського художника освітило головну вулицю Нью-Йорка.

Також портал Знай.ua писав, культову картину легендарного Бенксі вирвали разом зі стіною.