Відома українська співачка Анна Сєдокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість виклала відверте селфі в дзеркалі з молодим коханим, баскетболістом Янісом Тіммою, який молодший за неї на 10 років. Так, парочка позувала у ванній, залишившись лише в спідній білизні, а Сєдокова і зовсім засвітила оголені сідниці в стрінгах. Таким чином артистка та її бойфренд закликали прихильників залишатися вдома і дотримуватися карантину через коронавірус COVID-19.

#StayHome 🤤 лаконічно підписала Сєдокова

Фолловери не пройшли повз, однак їх думки розділилися: "Правда, це перебір. І чому твій чоловік ще це дозволяє викладати🤦‍♀️Вульгарно, діти дивляться твої.", "Ви зобов'язані зробити дитину😍", "Навіщо взагалі труси одягати було 😃", "Раніше захоплювалася нею, зараз - відраза . Коли нема чим пишатися - фотошопиш своє тіло. Я знаю, що плювати тобі на коментарі, але подумай про репутацію своїх дітей, у яких різні по батькові!", "Навіщо таке для загального огляду🙈", "Спроба 10005000🤦🏻‍♀️🤣🤣🤣🤣", "Навіщо, не розумію. Показати Вашу секс пару, а можна порновідео тоді. Хотілося б оцінити?", "Зазвичай не коментую. Але це вульгарно. Рівень Волочкової. Браво, Ганна, ви кожен раз пробиваєте нове дно".

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Сєдокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.