Відома українська співачка, акторка студії "Жіночий квартал" Віра Кекелія часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість нарешті наважилась розкрити їх з чоловіком Романом Дудою головний секрет - виявляється, зоряна красуня довгий час дуже вдало приховувала вагітність. Так, артистка виставила трепетне селфі з коханим, розповівши, як парочка готується до Великодня 2020, адже вирішили не ризикувати здоров'ям себе і близьких, відзначаючи свято вдома у зв'язку з коронавірусом COVID-19 і закликаючи прихильників дотримуватися карантину.

Парочка налаштована серйозно;) ⠀ Все вимили, себе викупали - чистий же четвер, купили яйця, дріжджі, ванілін і все, що потрібно для Великоднього пирога! ⠀ найголовніше досягнення крайніх днів - навчили батьків користуватися FaceTime! Підготували їх до сімейного свята Великодня відео дзвінком;)))) ⠀ Єдине, що через екран телефону не обнімешся і не поміряєшся міцністю яєць😂 ⠀ А так все у нас зашибісь!
, - поділилася емоціями Кекелія. Також зіркова красуня розповіла про незвичайні традиції на офіційній сторінці шоу "Жіночий квартал".

Так як у нас грузино-українська родина, то на будь-яке свято - і Великдень не виняток - у нас завжди на столі запечена ціла курка в духовці, грузинська мамалига з сиром сулугуні і, звичайно ж, власноруч зроблена аджика. Це просто must have на нашому святковому столі. Зазвичай ми проводили цей день з родиною. Раніше намагалися завжди поїхати до батьків на Великдень. Цього року привітаємо їх по відеозв'язку. Звичайно ж, ми будемо вдома. Спечемо великодній пиріг, можливо, ще запечемо рибу і приготуємо картоплю пюре. 🐣

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.