Відома співачка Софія Ротару, не дивлячись на те, що їй вже 72 роки, активно веде сторінку в соцмережі Instagram і тішить шанувальників новими публікаціями. Нещодавно знаменитість виставила трепетний архівний кадр своєї мами, Олександри Іванівни Ротар, яка пішла з життя у віці 77 років 16 вересня 1997 року. Так, артистка зворушливо привітала найріднішу жінку з днем народження 17 квітня, зазначивши, що зараз мамі могло б виповнитися 100 років. Варто відзначити, що Олександра Іванівна працювала продавщицею на ринку, де Софія часто їй допомагала, а вдома у Ротару вся сім'я розмовляла лише молдавською мовою.

Сьогодні моїй Мамі виповнилося б 100 років. Сумую за тобою...Світла пам'ять 🙏🏼❤️ поділилася емоціями Ротару

Фолловери підтримали кумира: "Світла пам'ять🙏 Софія ви теж бережіть себе ❤️", "Спасибі! Вашій мамі за те що вона подарувала нам вас!! 🙏", "Мамі світла і вічна пам'ять, всі її діти,впевнена,предмет її особливої гордості!!!", "По фото видно, що дуже добрі очі у Вашої мами. 😙", "Прекрасна мама. Світла пам'ять.", "Яка ж красива, як і Ви 😘😍".

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, внучка Ротару вразила мережа красою, і отримала благословення від Лагерфельда.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що юна племінниця Софії Ротару позбавила користувачів сну пікантним фото.

Також портал "Знай.uа" писав, що внучка Ротару побувала в зимовій казці і підкорила всіх миловидним личком.