Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram новий пост. Знаменитість висловила занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи прихильників дотримуватися карантину. Так, артистка виставила серію кадрів з архівної фотосесії, примірявши стильний топ, білосніжні штани і довге нарощене волосся, демонструючи також шикарну фігуру, над якою наполегливо трудиться і дотримується правильного харчування.

Завжди складно зробити вибір. А як вам? 1, 2, 3? поцікавилася Лорак

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "Топ прям незрозумілий якийсь. Ніби великий😣", "Жахливий стиль ,класичний топ і повсякденні штани .це називають так :"Коли приїхала з колгоспу привезла колгосп з собою "", "ВЖЕ МОЖНА ВМИРАТИ ВІД ТАКОЇ КРАСИ? ЯК??? ЯК МОЖНА БУТИ ТАКОЮ КРАСИВОЮ Я НЕ РОЗУМІЮ😍😍😍😍", "1 ; на інших, на жаль, рот занадто великий 🤦🏻‍♀️", "Рот жахливий , як джокер ! 😱", "Верх все псує.", "Верх все псує, ліф не сидить взагалі. А ви - прекрасні)🌸", "Легко,коли є можливість підтягнути щоки,наростити волосся-всі фото будуть "бомба"", "Як же вам личить довге волосся. 🔥🔥🔥 Ви неймовірно красива на всіх 3! 😍", "Ані, ти досконалість!👍 Захоплююся!".

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.