У спецвипуску "Ревізор. Карантин" на Новому каналі Юлія Панкова перевірила, як заклади Києва дотримуються санітарно-гігієнічних норм під час пандемії коронавіруса.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяПід час пандемії коронавіруса нам потрібно знати, в яких закладах безпечно, а в яких – ні, – розповідає ведуча Нового каналу. – Після перших ревізій можу сказати, що, на жаль, не всі власники розуміють всю серйозність ситуації в країні. Більш того, ігнорують постанову Кабміну, в якому зазначено, що вони повинні забезпечити персонал захистом для обличчя та очей. Така безвідповідальність може призвести до інфікування клієнтів коронавірусом.
Так, в одному з київських закладів американської мережі швидкого харчування кухар готував їжу без маски і рукавичок.
"У відповідь на моє прохання надіти маску, почула: "Я ж не контактую з людьми", – розповідає Юля. – Кухар не розуміє, що він працює з їжею, яка потрапить в організм відвідувача! У більшості людей вірус перший час протікає безсимптомно і людина може бути інфікована, заражати окружающтх, неподозревая про це".
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, ревізор Панкова перевірить роботу закладів під час карантину.
Як повідомляв Знай. ua, Оля Фреймут звернулася до українців за порадою.
Також Знай. ua писав, що "Ревизор" знімають у карантинних умовах – дезінфіковані і в халатах навіть камери.