Популярна українська співачка та переможниця "Євробачення 2016" Джамала, яка нещодавно оголосила про другу вагітність, часто радує публіку яскравими публікаціями у своєму Instagram. Цього разу красуня показала кілька кадрів з нової незвичної фотосесії, на яких з'явилася в неймовірно ніжному образі.

Як видно, Джамала відображена, сидячи на комоді у величезного дзеркала з підсвічуванням. На ній сині джинси і гірчична футболка, поверх якої вона накинула бежеву блузку. Волосся співачки розпущені і акуратно покладені, а на її обличчі легкий макіяж. У підписі до фото Джамала розповіла про те, що ця фотосесія дуже незвичайна – їй привезли обладнання, а зйомку проводила по відеозв'язку фотограф з Грузії. "Фотосесія, коли фотограф за тисячі кілометрів від тебе? Чесно кажучи, не думала, що це можливо!". Фани в захваті від нових знімків зірки, її засипають компліментами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Джамала змінила образ заради культового глянцю.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Джамала показала фанатам підрослого сина.

Також портал "Знай.ua" писав, що Джамала пожартувала над шанувальниками, виклавши зворушливий знімок.