Відома українська співачка, переможниця "Євробачення" Джамала часто радує мережу новими яскравими фото і відео зі свого особистого і творчого життя. Нещодавно знаменитість буквально приголомшила шанувальників радісною новиною, яку їй вдалося приховувати досить тривалий час. Як виявилося, артистка вагітна другою дитиною, про що вона повідомила, виставивши зворушливий сімейний кадр на березі моря разом з чоловіком Сеїт-Бекіром Сулеймановим і однорічним сином Еміром-Рахманом, а також засвітивши кругленький животик.

"Мне казалось, у любви есть предел, граница, которая всем нам дана,
Как взвешенная крупа, норма.
Но ты постучал, дал знак, что здесь,
Пристыдил меня,
что я вновь не сама.
И в секунду расширил просторы любви, что так часто мы сами себе назначаем.
И со вселенной внутри ожидаю тебя,
Да что там — души не чаю.
Нет, невозможно стать опытней и даже привыкнуть.
Это чудо, которое дарит Всевышний!", - присвятила вірш майбутньому малюкові Джамала. Фолловери залишилися в захваті від новини, засипаючи красуню-маму компліментами: "Ви знову вагітна?", "😍чудова новина❤️❤️", "УРА!!! ♥️♥️♥️", "Вітаюююю🙌🙌🙌💞", "Яка гарна новина😍 вітаємо🌹🌹", "Вітаю💕 щастя і здоров'я дитині і Вам💕❤️❤️❤️", "Позодовляю❤️❤️❤️😍".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Джамала змінила образ заради культового глянцю.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Джамала показала фанатам підрослого сина.

Також портал "Знай.uа" писав, що Джамала пожартувала над шанувальниками, виклавши зворушливий знімок.