Відома українська співачка, переможниця "Євробачення", а з недавніх пір – ще молода мама, Джамала, часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в Instagram. Цього разу співачка опублікувала фото, на якому позує в дивовижній вишиванці на вулицях Марокко.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як виявилося, Джамала разом з чоловіком Бекіром проводить літню відпустку в сонячному Марокко. На відпочинок співачка взяла з собою неймовірно красиву вишиванку – довге біле плаття з червоною вишивкою, яке оголило тендітні плечі зірки. Свій образ співачка доповнила білими кросами і темною сумкою.

У підписі до фотографій Джамала розповіла про свої пригоди в чужій країні. "Отож, продовжуємо свою подорож казковим Марокко. Вчора ми з @s_bekir побували у чарівному Шефшауені. Одна з головних його особливостей полягає в кольорі будівель, переважна більшість яких забарвлена в різні відтінки синього, що робить місто одним з найкрасивіших і найбільш популярних не тільки в Марокко, але й у всьому світі.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Свого часу Шефшауен став притулком для вигнаних з Іспанії мусульман і євреїв. Вони почали змінювати місто за зразками рідної Андалузії. Так, більшість стін була забарвлена у священний синій колір, який завжди нагадує їм про небо і Бога. Окрім того, традиція фарбувати будівлі укорінилася серед місцевого населення і стала невід'ємною рисою цього стародавнього міста. А наша наступна зупинка Фес, про який я розповім вже завтра", - написала Джамала.

Нагадаємо, Джамала змінила образ заради культового глянцю.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Джамала показала фанатам підрослого сина.

Також портал "Знай.uа" писав, що Джамала пожартувала над шанувальниками, виклавши зворушливий знімок.