Відома українська співачка, переможниця "Євробачення", а з недавніх пір – ще молода мама, Джамала часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в Instagram. Цього разу співачка опублікувала фото, на якому позує в стильному образі, який шанувальники порівняли з образами скандальної співачки MARUV. Як виявилося, в такому досить відвертому вбранні Джамала з'явилася на премії "Золота Жар-Птиця".

На фотографії, яка з'явилася на сторінці Джамали, вона постала на огляд публіки в незвичайному вбранні. Співачка зображена, мабуть, в гримерці перед виступом. Вона одягнена в чудове сріблясте плаття на бретельках з відвертим декольте. Поверх сукні Джамала накинула оригінальної форми накидку зі шкіряними рукавами. Її волосся випрямлене і розпущене, а на обличчі яскравий сценічний макіяж. Артистка склала руки на одному боці і уважно дивиться в камеру без посмішки на обличчі.

У підписі до фотографії Джамала написала: "Не можу підібрати слів, щоб підписати фото. І чи потрібно? Є люди, які вміють говорити очима, а я вмію мовчати трьома мовами". Зазначимо також, що пізніше в записі Джамали з'явилося відео її виступу в цьому вбранні на сцені премії "Золота Жар-Птиця".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Шанувальники не залишилися байдужими і почали коментувати публікацію Джамали. Фоловери у захваті від розкішного образу співачки на фото і засипають її компліментами в коментарях. Також користувачі діляться враженнями від виступу Джамали. "Яка гарна і талановита, прекрасний виступ з композицією "Крила", "Неймовірна", "Іноді мовчання говорить краще будь-яких слів! Ваша посмішка передається поглядом!", "Слів не треба! І так все ясно! Ви просто розумниця!", "Дуже красива", "Просто красуня", "В образі MARUV", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Джамала змінила образ заради культового глянцю.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Джамала показала фанатам підрослого сина.

Також портал "Знай.uа" писав, що Джамала пожартувала над шанувальниками, виклавши зворушливий знімок.