Відомий український музикант і співак, якого багато хто занає за хітами "Киянка" і "Мій номер 245", шансоньє Гарік Кричевський із самоізоляції вийшов на зв'язок зі своїми шанувальниками і оголосив про новий конкурс.

Співак вирішив організувати конкурс в мережі Facebook, однак про це Гарік Кричевський повідомив на своїй сторінці в мережі Instagram.

"Привіт, друзі, до моєї радості, я помітив, що ви не сильно сумуєте в ізоляції. Висновок я зробив за кількістю роликів з моїми піснями, які ви надсилаєте мені. Серед них є багато цікавого, і так, оголошую конкурс - (Пісня "Мій номер 245"). В коменти надсилаєте свої ролики, найкращий ролик буде розміщено на офіційному YouTube-каналі, а також переможець отримає приз - мій новий альбом "Поїхали", книгу, листівку з автографом. За тиждень оголосимо переможців. Успіхів!", - повідомив артист.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Нагадаємо, Іво Бобул кардинально змінив імідж і почав нудьгувати по руках українців – "Моє серце з...".

Як повідомляв Знай.uа Шнурів з "Ленінграда" назвав користь від горілки і сигарет - "Не раджу кидати...", відео.

Знай.uа писав, дерев'яна ковбаса і відьмина дубина – як суворий Тілль Ліндеманн з Rammstein називав знаменитого тата.