Відомий виконавець і Народний артист України 54-річний Віктор Павлік, який зібрався одружуватися з 25-річною дівчиною Катериною Репяховою, часто радує фанатів яскравими публікаціями в Instagram. Нещодавно артист виступив у новому амплуа – тепер він діджей і представив публіці свій DJ-SET, а мережі показав фотографії цього виступу.

На фотографіях Віктор Павлік відображений за діджейським пультом на сцені з мікрофоном у руках. Артист захоплений тим, що робить, він самозабутньо співає і натискає на кнопки пульта. В підписи до фотографій Павлик написав: "@underhill.festival. Хто бачив мій DJ-SET? Як вам новий формат?". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію артиста. "Супер! Дуже стильно", "Дуже круто! Продовжуйте розвиватися в цьому напрямку", "Круто", "Як же я сумую мі ваших концертів, такий драйв", "Такі атмосферні фото. Хочу на концерт", - пишуть в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, кохана Віктора Павліка збентежила визнанням про весілля.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що наречена Павлика підлила масла в вогонь в чутки про весілля.

Також портал "Знай.ua" писав, що Віктор Павлік розсекретив деталі майбутнього весілля з молоденькою коханої.