Як відомо, 12 квітня весь світ відзначає День авіації та космонавтики - пам'ятну дату, присвячену першому польоту людини в космос. Це день тріумфу науки та всіх тих, хто трудиться в космічній галузі. У цей день проводяться виставки, акції, урочисті заходи та мітинги. Привітати працівників цієї галузі поспішив і російський співак Валерій Леонтьєв на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Леонтьєв, скріншот Instagram

Так, знаменитість розмістив відео, на якому опустивши голову кружляє, ймовірно, на спеціальному космічному тренажері.

"Літаємо!" - коротко підписав Леонтьєв і додав тег "залишайтесьвдома".

Публікація Леонтьєва, скріншот Instagram

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У свою чергу, багато користувачів мережі захопилися "тренуванням" співака та засипали його компліментами.

"Коли людина талановита, Вона талановита в усьому. З Леонтьєвим можна хоч в космос, Перешкоди йому ніщо!", "Валерій Якович, Ви нереально класний! Найкращі побажання в цей день! 🙌🙌👍🔥🚀🌌🌠", "Людина - космос!", "Крутять Вас, а кружляє все у мене🤣 А Вам норм! Тому що Ви мегакрутий 👏👏👏👏👏😍😍😍😍😍", "Валерій!!!! Ви чудо!!!! Ви принадність! Ви сила!!! Ви талант!!!!!! Швидше б до вас на концерт!!!!!!😍🔥❤️", "І бачу я Вас часто тільки уві сні!Шкода,що не в житті!💖💖💖", - прокоментували юзери.

Коментарі, скріншот Instagram

Коментарі, скріншот Instagram

Коментарі, скріншот Instagram

Коментарі, скріншот Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що астронавт дав поради, як не зійти з розуму на карантині.

Як повідомляв портал "Знай.ua", харків'янин міг побувати в космосі до "першого польоту Юрія Гагаріна.

Також "Знай.ua" писав, що в 1961 році 12 квітня Юрій Гагарін на космічному кораблі "Восток" вперше в світі здійснив орбітальний обліт Землі.