Чи замислювалися ви, що найчастіше роблять актори в своїх фільмах? Можливо ні, а от користувач Reddit під ніком Charlie--Dont--Surf ніяк не міг позбутися нав'язливих паралелей під час переглядів фільмів.

І деякі спостереження користувача - коли згадати популярних акторів - дійсно збігаються.

Наприклад, персонаж Шона Біна завжди помирає - ця особливість ролей актора вже давно стала мемом. Але ось чи звертали ви увагу на те, що Том Хенкс у своїх фільмах дуже часто справляє малу нужду. Особливо в ключових моментах сюжету.

фото Getty Images
Том Хенкс і Леонардо Ді Капріо // фото Getty Images

Не обійшли стороною і головного голлівудського красеня і колишнього Анджеліни Джолі. Так, користувачі відзначили, що в своїх фільмах Бред Пітт постійно недбало щось їсть. Часто бутерброд, і часто під час розмови.

Популярні новини зараз
Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Ще один нестаріючий красень - Том Круз - буде бігати за будь-якої можливості.

фото Getty Images
Том Круз // фото Getty Images

Відомого шпигуна Борна і Марсіанина - Метта Деймона - постійно потрібно рятувати і повертати з віддалених місць, таких як зони військових дій або інші планети.

Метт Деймон // фото Getty Images
Метт Деймон // фото Getty Images

Улюблений усіма Хан Соло - Харрісон Форд - частенько хоче повернути свою дружину або сім'ю. Крім того, він постійно показує пальцем на все.

фото Getty Images
Харрісон Форд // фото Getty Images

Джекі Чан завжди не хоче битися і намагається уникнути цього будь-яким способом. Але він ПОВИНЕН битися і робить це з умінням і барвисто.

Джейсон Бейтман, здається, постійно дивується з того, наскільки дурні все навколо нього.

Ліам Нісон в своїх фільмах повинен за кимось полювати.

Ну а те, що Брюса Вілліса жорстоко б'ють у кожному фільмі - вже нікого не дивує.

А ви звертали уваги на такі збіги?

Крім того, можете почитати невтішні новини від компанії Apple, яка скасувала березневу презентацію iPhone SE 2 (iPhone 9) і інших гаджетів.

А ось раніше Том Круз незаконно пробрався в будинок голлівудської тусовщиці і нарвався на те, чого ніхто не очікував.