Як відомо, телеведуча з "Нового Каналу" та кохана колишнього віце-прем'єр-міністра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь нарешті змогла виконати мрію свого дитинства. Так, нещодавно у знаменитості з'явилася собака породи французький бульдог.

В результаті дівчинку телезірка назвала Сарою і тепер безмежно щаслива, бо не розлучається з новою подругою ні на хвилину.

А вже напередодні Великодня знаменитість оприлюднила чергове фото зі своєю чотирилапою улюбленицею. На ньому вона, тримаючи планшет, лежить на підлозі. А її подруга сидить біля неї та щось поглядом шукає біля сідниць.

Наречена Розенка, фото з вільних джерел
Наречена Розенка, фото з вільних джерел

"Так-так, після обіду читаю ваші коменти. А Сарочка вже начиталася.
Всім від неї люблячий "тяв!", - підписала коротко фото Лебідь.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Варто зауважити, що мова йде про раніше анонсований "свій день" на Новому каналі, де вона має відповісти на найрізноманітніші питання фанатів, а також розкрити кілька секретів про свою подругу.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "розлючена" подруга нареченої Розенка напала на телеведучу просто серед білого дня.

Як повідомляв портал Знай.uа, ексміністр Розенка з допомогою свого мохнатика змусив кохану лазити по стінах.

Також портал Знай.uа писав, що наречена Розенка потрапила в реанімацію з жахливою травмою голови.