Популярна українська телеведуча і блогерша Регіна Тодоренко, яка прославилася зйомками у тревел-шоу "Орел і Решка", а тепер робить своє шоу "П'ятниця з Регіною", часто радує шанувальників яскравими постами в своєму Instagram. Так, цього разу зірка показала у соцмережі миле селфі з подружкою, а в підписі до нього чомусь написала вірш про сльози.

Перед камерою Регіна з'явилася разом з дівчиною, але не сказала, хто це і як її звати. Телеведуча обняла подружку, вона дивиться в камеру, тоді як дівчина захоплена процесом зйомки. Перед камерою Тодоренко з'явилася в теплій в'язаному светрі цікавого фасону. Її волосся заплетене в хитромудру зачіску, а на обличчі немає макіяжу. У підписі до фото телезірка написала: "«Если напоказ ты не рыдала. Даже не заметят, как страдала. Как тебя недетские печали. На холодной площади встречали». (Костянтин Симонов, «Якщо народилася красивою»). Цей вірш було написано в 1941му році, але залишається актуальним донині. Особливо сьогодні, коли сльози стали єдиною зброєю для публічного приниження".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.ua" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.