Відомий український хореограф, шоумен і суддя шоу "Танці з зірками" Влад Яма часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Цього разу артист показав пікантне фото, на якому позує з дружиною Ліліаною. Парочка відображена у ванній, а сама фотосесія проходила в незвичайний спосіб.

Виявилося, що це була онлайн-фотосесія, адже фотограф був за 400 кілометрів від Влада і Ліліани. Перед камерою парочка з'явилася у ванній кімнаті. Дружина танцюриста в спокусливому чорному боді, вона лежить у ванні, витягнувши ідеальні довгі ноги. Шоумен ж присів поруч з дружиною і обіймає її, обидва мило посміхаються. У підписі до фото Влад Яма написав: "Виявляється фотосесії можна робити вдома з фотографом на відстані 400 км від моделей @liliya_yama. Ідея та фото @ruslan_gavryliuk". Фани в захваті від нового фото зіркової пари, Влада і Ліліану завалюють компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівним фото з маленьким Потапом в сукні.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.ua" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками" зробить те, чого ніхто не очікував.