Молода дружина гумориста Євгена Петросяна Тетяна Брухунова різко розкритикувала популярну інста-блогера Настю Івлєєву. Вона щедро обдарувала" медійну персону неприємними формулюваннями і епітетами, головним чином за те, що вона використовує у своїх ефірах і постах мат. Це, на думку Брухуновой, просто непробачно по відношенню до основної аудиторії Ивлеевой. В основному адже блогерку дивляться підлітки та молодь, чия психіка не зміцніла.

В особистому блозі Бурхунової вона говорила про модні в Мережі парних прямих ефірах, які вона вважає не найкращим явищем. Плавно перейшовши до теми Івлєєвої, Тетяна сказала наступне:

"Івлєєва — це катастрофа! Страшно те, що її дивиться молодь. Дівчина не відчуває ніякої відповідальності перед молодою частиною населення з незміцнілою психікою", заявила 31-річна дружина коміка.

Мову ведучої Тетяна назвала "малограмотною" і "сумбурно". Але найбільше її обурило те, що Ивлеева користується ненормативною лексикою.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще
"Дівчина, з чиїх уст летить нецензурна лайка, на мій погляд, тліючий монстр", — жорстко заявила благовірна народного артиста.

Вона допустила, що дорослі люди можуть нецензурно висловитися в колі своїх близьких, але ось відбуватися публічно це ніяк не повинно.

"На жаль, підліток шукає героїв в мережах, а не серед рідні. Так ми влаштовані. Така пубертатна психологія. Діти під враженням від такої розгнузданості стають мутантами. І це наступне покоління. Як вони будуть жити з атрофованими мізками? Що вони зможуть творити?» — сказала Брухунова.

В основному читачі Тетяни Бурхуновойї нею погодилися. Але знайшлися і ті, хто засудив її за різку критику, мовляв - краще б ви сказали це телеведучій особисто.

"Я нікого не обговорювала, а висловила свою точку зору. До того ж я не знайома особисто з Анастасією, щоб говорити їй щось особисто", — відповіла Брухунова.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Кравець з "Кварталу 95" показала фанатам свого підрослого сина.