Відома українська співачка Анна Сєдокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість виклала відверте селфі в дзеркалі з молодим коханим, баскетболістом Янісом Тіммою, який молодший за неї на 10 років. Так, парочка позувала у ванній, залишившись лише в спідній білизні, а Сєдокова і зовсім засвітила оголені сідниці в стрінгах. Закохані отримали масу різних коментарів під пікантним постом і в основному - негативних, адже Анна - мама трьох дітей. Пізніше виконавиця відповіла всім хейтерам, показавши ще одне, не менш відверте селфі, на якому її чоловік оголив торс.

Кожен раз, коли хтось в коментах пише - «на вас же діти дивляться» , мені хочеться запитати: «а що ваші діти роблять в instagram?». Чому ви всунули своїй дитині телефон в руки замість того, щоб з нею грати, розвивати її. Вона заходить на сторінку до чужої йому дівчини та шукає щастя там? Не потрібно перекладати виховання своїх дітей на мої плечі. Ваші діти повинні брати приклад із своїх батьків, а якщо мама сидить цілодобово і строчить коменти в інсті, то це не мої проблеми. Це, вибачте, ваші ❤️

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "На вас же дорослі дивляться! 🤩🤩🤩🤩🤩 не соромтеся😉😉😉😉", "А ваші діти не сидять в інстаграммі?", "Мова йшла про Ваших дітей, у Вашому домі.", "Хтось походу не в курсі як діти виходять😁хай краще діти дивляться на любов , ніж на скандали і нещасних батьків", "Так мова була про ваших дітей🤦‍♀️", "Коли так пишуть, мають на увазі, напевно, ваших дітей, а не своїх", "Ну ви ще без трусів сфоткайтесь,справді".

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Сєдокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді.

А ще Сєдокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.