Відома українська співачка, солістка групи "НеАнгели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram новим знімком. Знаменитість виставила компрометуючий кадр, на якому позувала з колишнім чоловіком Едгаром Камінським. Так, пара вирішила разом відсвяткувати Великдень 2020 заради їхніх маленьких дітей - 5-річного Леонарда і 4-річної Лаури, накривши на стіл в затишній домашній обстановці.

Варто нагадати, що подружжя розлучилося 2 липня 2019 року, було кілька причин: Едгару не подобалися ревнощі дружини і її захоплення пластичними операціями, а Слава вважає, що на розставання також вплинули батьки. На розлучення подав сам Едгар після 5 років шлюбу, тепер же чоловік не приховує нову кохану - арт-директора дизайнера Жана Гріцфельдта Ольгу Багату.

#традиції 🙌🏼 Зі світлим святом вас! Христос Воскрес😘 поділилася емоціями Камінська

Фолловери не пройшли повз: "Чудово , коли батьки можуть зберегти нормальні відносини в інтересах дітей 🙏🏼 Які ж батьки , мудрі ❤️", "Може зійдетеся.. Так приємно дивитися на вашу сім'ю в зборі 😍👍💖", "Щось Багата не лайкає....👌🏻", "На футболці щодня...я люблю тебе!))", "Така гарна родина! Мама красива і дітки гарні!", "Залишайтеся разом назавжди 😍👍😘".

Популярні новини зараз
Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.uа" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.