Популярна українська співачка Слава Камінська, яка нещодавно відпочивала на Балі, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. В цей раз зоряна красуня поділилася у соцмережі чуттєвим відео з концерту зі своєю колегою з групи "НеАнгели" Вікторією Сміюхою.

На відео можна бачити, як на сцені перед повним залом співають дві ефектні дівчини – Слава і Віка, видно, що вони викладаються на всі сто, і що між ними якась хімія. Про це Камінська і розповідає у підписі до публікації. "Любов живе три роки – говорили вони. Але нашу з @vikanablack любов не перемогти. Їй вже 13 років. Без шлюбних контрактів, sms і реєстрації. Повна версія live-відео по свайпу в сториз", написала Слава. Шанувальники тут же кинулися обговорювати публікацію Камінської.

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.