Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографіями з життя і різних фотосесій. Знаменитість похвалилася шикарними кадрами зі зйомок під керівництвом зіркової подруги, фотографа і експерта "Топ-модель по-українськи" Соні Плакидюк. Так, артистка позувала лише в чорних трусиках, залишившись топлес і засвітивши оголені груди за сніданком в одному з готелів Львова.

В поїздки я не беру з собою камеру, але беру телефон... і Астаф'єву😋❤️ пожартувала Соня Плакидюк

Фолловери не пройшли повз: "Ця жіночка хоч колись вдягнена😉😌", "Від цієї фотографії з'являється приголомшливе відчуття свободи, розкутості :) круто!!!!! Класне фото!!! Спасибі :)", "Чому у вас гарний безлад на столі?)", "Це красиво 🌷😍", "Прекрасна жінка", "Яка краса 🔥", "Що вона дивиться в тому баранчику? Конденсат нюхає? 😂😂😂", "Відвал голови як красиво 😍", "просто мистецтво.", "Це чудово ❤️", "Захват ✨".

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі, нанісши на обличчя грязеву маску і процитувала свого колишнього.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.