Відомий іспанський поп-виконавець Енріке Іглесіас розчулив шанувальників відео з дітьми. Так, на своїй сторінці в Instagram співак похвалився роликом, на якому весело проводить час на карантині з двійнею Ніколасом і Люсі.

Іглесіас кожен раз доводить, що є ідеальним батьком – він допомагає дружині Анні Курніковій виховувати дітей. Ролик знятий у дворі його власного будинку в Маямі. Спочатку співак возив на собі Ніколаса. Хлопцеві не вдалося міцно схопитися за тата, він упав і почав плакати. Однак артист сказав синові, щоб той заспокоївся та піднявся. Потім за зіркового тата вчепилася Люсі.

"Тримайся міцніше", – підписав одне з відео артист.

Варто уточнити, крім 2-річних Ніколаса і Люсі, співак виховує ще маленьку доньку Мері, яка народилася на початку лютого цього року. Відео з дівчинкою також стають шалено популярними, їх переглядають мільйони разів.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Курнікова та Іглесіас вперше показали світові новонароджену доньку.

Як повідомляв портал Знай.uа, Енріке Іглесіас показав запальні танці з донькою, дитині Курнікової лише два місяці.

Також портал Знай.uа писав, що Енріке Іглесіас і Анна Курнікова стали батьками втретє.